17 Ağustos 2014 Pazar

yek Gıda-İşte yek adaylı kongre


kocaeli temizlik şirketleri

Kocaelide Henüz önce temsilcilik olarak faaliyet gösteren, Suadiyede bulunan Fritolay Farikasında örgütlendikten sonra şube açan Türk İş Konfederasyonuna bağlı yek Besin İş Sendikası, Antik Kapı Restaurantta 1. genel kurulunu gerçekleştirdi. Sendikanın örgütlenme faaliyetlerini başlatan ve yürüten Ali Bostanın başkanlığında kongreye giden sendikada Ali Bostan  yek aday oldu. 640 üyesi bulunan sendikanın genel kurulunda 100 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Aza sayısı bin şahsın altında olduğu için genel kurulda üç yönetim, üç disiplin ve üç denetim kurulu seçildi.



 



GENEL reis TÜRKER GELDİ



Genel kurulda ve ayrıca 17 üst kurul delegesi belirlendi.  kongreye yek Besin İş Sendikası Genel reisi Mustafa Türkel, yek Besin kocaeli temizlik şirketleri İş Sendikası Genel yazmanı Mustafa Akyürek, Türk İş Marmara Bölge reisi Adnan Uyar ile sendika delegeleri katıldı. Genel kurul genel reis Mustafa Türker ile genel yazman Mustafa Akyürekin salona gelmesiyle başladı. Kongrede ilk olarak kurucu reis Ali Bostan Kelam aldı., yek Besin İş Sendikasının bir üyesi olmaktan Sevinç duyduklarını Anlatım  etti. Bostan, sendikanın bugüne gelmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.



 



SENDİKANIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla Beraber başlayan genel kurulda konuşan genel reis Mustafa Türkel, “Dünyanın en geri kalmış ülkelerine dahi bu kadar iş kazası olmuyor.Maden kazaları  kader değildir. Buna kader giyerek insanların yaşamı vahşi kapitalizme teslim edilemez dedi. Sendikal maç ile Alakalı konuşan Türkel, “Sendikanın iyisi kötüsü olmaz. maç edeni veya etmeyeni olur. Sendikal mücadeleyi hep Beraber yapacağız. İlerleyen günlerde Hususi sektörde mavi yaka Ak yaka ayrımı kalmayacak diye konuştu.



 



PAKMAYA ÖRGÜTLENMESİNE DEVAM 



Pakmaya örgütlenmesine meydana gelen olağanüstü gelişmeler Sebebiyle bir Zaman ara vermiştik. Bundan sonra örgütlenme faaliyetlerine devam edeceğiz. Gelecek aylar bu bölgede mühim mücadelelere girişeceğiz yorumlamasında bulundu.



 



YÖNETİM



Ali Bostan, Seçkin Pekşen, Bekir Ispaha



DENETİM KURULU



Kemal Tonbir, Nedim Arkın, Tekin Salmankurt,



DİSPLİN KURULU



Sinan Akyüz, Hüseyin Gökalp, Betül Esin



ÜST KURUL DELEGELERİ



Ali Bostan, Seçkin Pekşen, Bekir Ispaha, Feyza Üzer, Sinan Akyüz, Muhittin Türk, Mehmet Demir, Harun Kır, Cavit Aybar, Mehmet Özler, Erkan Atasoy, Keramettin Dizman, Elif Bostan, Ahmet Gedikli, Havva Özay, Hayrullah Aydeniz, Oktay Bayram



kocaeli temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder