4 Ağustos 2014 Pazartesi

Köşker hızlı başladı


Yarışların startını kocaeli temizlik şirketleri veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 kilometrelik zorlu parkurda lisans edinme kategorisinde Mirliva isimli atla yarışa katıldı. Yarışlar Değişik dallarda yapılacak müsabakalarla pazar günü tamamlanacak  





23 KMLİK ZORLU PARKURDA MÜCADELE 

Gebze Belediyesi kocaeli temizlik şirketleri Anne sponsorluğunda düzenlenen ve 2 gün sürecek olan Atlı Dayanıklılık (Endurance) Yarışları hızlı başladı. Cumaköyde bulunan Victoryman Atlı Spor Kulübünde gerçekleştirilen yarışların startını, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker verdi. İlk gününde tek yıldız, üç yıldız ve lisans edinme branşlarında koşuların yapıldığı Gebze Belediye Başkanlığı Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışlarının startını kocaeli temizlik şirketleri veren Başkan Köşker de lisans edinme kategorisinde maç etti.  Toplam atlı sporcunun lisans alabilmek için yarıştığı lisans kocaeli temizlik şirketleri edinme müsabakasında Başkan Köşker ve rakipleri, 22 kilometre 800 metrelik parkuru 2,5 saatlik Süre diliminde tamamladı. 





DEĞERLİ OLAN HER ŞEY GEBZEYE

29 sırt numarası ve ‘Mirliva isimli atıyla finiş çizgisine gelerek yarışı tamamlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, burada yaptığı değerlendirmede, “Gebzemizin adını Cet sporumuz olan binicilik sporuna gönül vermiş olan konuklara tanıtmak açısından mühim bir etkinliğe Henüz Konut sahipliği yapmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Anlatım ettiğimiz gibi; Kıymetli ve güzel olan her şeyi Gebzemize kazandırmaya devam ettik, etmeyi de sürdüreceğiz. 





DİNLENDİREN BİR kocaeli temizlik şirketleri SPOR 

İlk etabı Dertsiz tamamladık. Hava güzel, ortam ve katılım güzel. Binicilik sporunu öğrencilerimize, kent insanımıza sevdirmek, tanıtmak adına güzel bir etkinlik oldu. Binicilik sporu içinde doğayı da barındıran bir spor. İnsanın hem bedenini hem de ruhunu dinlendiriyor. bilhassa gençlerimize Cumaköy ve çevre yerlerde buluna bu tesisleri değerlendirmeleri ve kocaeli temizlik şirketleri binicilik sporuna Alaka ve katılım göstermeleri çağrısında bulunuyorum. Müsabakalara katılan sporcularımızı şimdiden tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum Açıklamalarını kullandı. İlk gün yarışları, düzenlenen kupa töreniyle sona erdi. Kupalarını yarışmacılara Başkan Köşker takdim etti. 



kocaeli temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder