6 Ağustos 2014 Çarşamba

Deniz otobüsü yolcuları mağdur oldu


AKPnin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın İzmitte gerçekleştirdiği mitingin ardından, Maltepeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ilişkin deniz kocaeli temizlik şirketleri otobüsü ile gitme ihtimali üzerine Tedbir alınması yolcuları mağdur etti. Karamürselden İzmite gitmek üzere biletli yolcuları almak üzere iskeleye yanaşan deniz otobüsü, Başbakanlık talimatı geldi denilerek yolcularını almadan İzmite döndü.





BAŞBAKANLIK TALİMATI GELDİ

Karamürsel İlçesinde 100ün Üstünde yolcu, Büyükşehir Belediyesine ilişkin deniz otobüsüyle İzmite gitmek üzere, kartlarını turnikelerden okutup paralarını ödedikten sonra iskelede yolcu bekleme salonuna alındı. Saat kocaeli temizlik şirketleri 16.00 sıralarında deniz otobüsüne binmeye hazırlanan yolcular hayal kırıklığına uğradı. Yetkililer Başbakanlık talimatı geldi. İzmite boş gidecek derken, deniz otobüsünün halatları çözüldü ve boş olarak İzmite hareket etti.





YOLCULAR MAĞDUR OLDU

Deniz otobüsü, Kocaeli İskelesine iki polis botunun eskortluğunda yanaştı. İlk anda kimse bir İzah yapmazken, kocaeli temizlik şirketleri Henüz sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın deniz otobüsü ile İstanbul Maltepeye gitme ihtimali üzerine Tedbir olarak böyle bir karar alındığı anlaşıldı. Erdoğan, İstanbula giderken kocaeli temizlik şirketleri deniz otobüsünü kullanmadı Fakat Karamürsel İskelesinde mağdur olan yolcular iskeleden yola yürüyerek minibüs ve otobüslere binip İzmite gitmek zorunda kaldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder