28 Nisan 2014 Pazartesi

kocaeli ev temizliği ile ilgili

Konut Temizliği Ile alakalı bir takım Pratik Püf Noktaları Yaşadığınız evlerin içerisinde sağlıklı ve de huzurlu yaşayabilmeniz için şüphesiz en ehemmiyetli kriterlerden biri evin temizlik seviyesidir. şu yazıda konut temizliği ile alakalı yalın püf noktaları vereceğiz. şu püf noktaları değişik konularla ilgili olmakla birlikte aslında ehemmiyetli meselelerin çözümünde size yararlı olabilirler. konut temizliğinde esas sorunlara nazaran ufak gibi gözüken fakat temizliği konusu ile ilgili konut sahibine nasıl devinim etmesi gerektiğini sorgulatan lekeler fazla büyük problemler yaşatabilirler. Bunlarla alakalı değişik birkaç misal verebilirsek : Küf kiri cidden fazla güç çıkan bir lekedir. Küf kiri ile mücadelede en büyük çözüm gliserindir.

Gliserini küf kiri olan bölgeye döktükten sonra lakin eski bir küf kiri ise aşağı yukarı on beş dakika değin bekletiliyor. ertesinde ister çitileyin isterseniz makineye atın. lakin küf kiri fazla yeni ise gliserin döktüğümüz bez ile derhal siliyoruz. Ev Temizliği Yaptıracak yeterli Firmalara erişmek İçin derhal Aşağıdaki Linke Tıklayın. Ev Temizliği Kırılan camları elektrik süpürgesiyle temizleyebilirsiniz. lakin elektrik süpürgesi kullanmayıp da elinizle topladığınız vakit ufak parçalar kalacaktır. O ufak parçaları da ıslak bir bez yardımı ile temizleyebilirsiniz. şu temizlik esnasında basit ayak olmamaya ve de elinizi yaralamamaya dikkat ediniz. Evinizdeki vitrin camlarınız ya da cam sehpalarınız varsa onları temizlemek için cam bezlerini kullanabilirisiniz. Daha iyi bir temizlik için mutlaka pamuksuz olan bezleri seçenek etmeniz gerekir.

 Yağmurlu havalarda cama vuran yağmur damlaları daha sonra camınızda iz yapmaktadır. bunu önlemek için camınızı sildikten sonra bir beze gliserin döktükten sonra o bezle camınızı tekrar siliyorsunuz. Camınızın temiz görünmesi için silerken camın her bölgesine ulaştığınızdan emin olmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder