16 Eylül 2014 Salı

Ford Otosandan kadınlara 135 Vasıta


kocaeli temizlik şirketleri

Gölcük Ford Otosan Fabrikası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslamın katılımıyla şiddete maruz kalan Bayanlar için savunucu tedbirler geliştirilmesi projesi adına şiddete maruz kalan kadınlara hizmet vermek için üretilecek 135 tane Vasıta ihalesini kazanmıştı. AB ve ülkemiz Cumhuriyeti tarafından finanse edilen 135 aracın ilk 25i Gölcük Ford Otosan Fabrikasında düzenlenen merasim ile bakanlığa teslim edildi. Düzenlenen törene; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Ercan Topaca, Ford Otosan İdare Kurulu reisi Ali Koç,  Ford Otosan kocaeli temizlik şirketleri CEOsu Haydar Yenigün,  Kocaeli megakent Belediye reis Vekili Zekeriya Özak, Vali Ercan Topacanın yardımcıları, Adapazarı Valisi Hüseyin Avni Coş, Adapazarı megakent Belediye reisi Zeki Toçoğlu, Adapazarı ve İzmit AKP Milletvekilleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bayanın Statüsü Genel amiri Gülser Ustaoğlu AKP Şehir reisi Mahmut Civelek, Gölcük Belediye reisi Mehmet Ellibeş ve fazla sayıda Ford Otosan işçisi katıldı.





“KADIN Eleman SAYISINI ARTTIRACAĞIZ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ford Otosan CEOsu Haydar Yenigün, ‘ Şiddete maruz kalan kadınlarımızı korumayı ve güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu mühim projede 2014 Senesinde ürettiğimiz göz bebeğimiz Transit araçlarımız ile projeye Yardım veriyoruz. Tüpraştan sonra en büyük ikinci Şirket olarak yolumuza devam ediyoruz. Fabrikamızda Personel 900 Bayan işçimizin sayısını binlerin üstüne çıkaracağız dedi.



 







“ÜLKEMİZ HAK ETMİYOR

Ford Otosan İdare Kurulu reisi Ali Koç, ‘ bu fazla Hususi merasim için fazla büyük Sevinç duyuyoruz. Kuvvetli bir iş birliği oluşturduk. Toplumsal bir yaranın çözümüne katkıda bulunmak için böyle bir projede bulunduğumuz için fazla Hususi duygular yaşıyoruz. Teslim edeceğimiz 135 Vasıta ile Bütün Türkiyede şiddete maruz kalan kadınlarımıza el uzatacağız. Kadına kıymet veren, Bayanın gücünü ekonomiye katmak için uğraşıyoruz. Şiddete maruz kalan kadınlarımızı her gün medyadan görüyoruz. 1930larda kadına kıymet veren türkiye bu görüntüleri hak etmiyor. Bakanlığımız ve bakanımız Ayşenur Hanım bu konuda fazla iyi çalışmalar yapıyor dedi



 





 





kocaeli temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder